Milot Hasangjekaj

+POST  EDIT
2 comments · Like
+BANNER 

About

More »
Kryesisht kultivon muzikën etnike të përshtatur kohës moderne. Muzika e këtij grupi hyn në grupin e muzikës rap. Etno Engjujt me këngën "ALBANIAN" të albumit të tyre Vitamin E, të njohur në popull "ShQIPTARET" ka arritur që të jetë ndër grupet më të njohura të viteve të pas luftës.
Ata kane bere shume hite gjate ketyre viteve sa jan ne skene, nder kenget me te njohura jane:
b*tch, Albanian, Haje ni banane, Me qika me nejt, All night, Le per mu mama, Nany, Nuk e don, Sa katile, Shqiptart e bojn mas miri, kthe bileten etj

Aktivë prej: 1997- tes
Anetaret: Genc Prelvukaj dhe Milot Hasangjekaj
Pseudonimet: Gentz , Mc`M

Albumet:
1999 - Dua te jetoj me mire
2001 - The dynasty
2003 - Etno Engjujt
2005 - Vitamin E
2007 - 10she
2009 - Ethnomenon

enc Prelvukaj me origjine shqiptare nga Mali i Zi, mbaroi shkollen fillore dhe te mesme ne Prishtine.
Tani mbaruar studimet ne Fakultetin Filologjik ne ... View All »
Age: 33
Born: 4 May, 1982, Place of Birth
Height: Height unknown
Nationality: Kosovar
Claim to Fame: One line executive summary

Lists

14 Lists »
Milot Hasangjekaj appears in the following lists:

FamousFix content is contributed and edited by our readers. You are most welcome to update, correct or add information to this page. Update Information
Milot Hasangjekaj

Main Details

Career

Media

Publicity

Community

Features

Do you like Milot Hasangjekaj?


2,040 views

Discuss

0 Threads »
Start a discussion about Milot Hasangjekaj. Register »
Follow the Milot Hasangjekaj Activity Feed

Top Contributors

See All »
Gresa88 Gresa88 4,027 points
CindyCelebs CindyCelebs 79 points
RnRchick RnRchick 22 points
Feratis Feratis 3 points
unknown 0 points
Would you like to contribute? Register »

Popularity


This website is part of the FamousFix entertainment community. By continuing past this page, and by your continued use of this site, you agree to be bound by and abide by the Terms of Use. Loaded in 0.06 secs.
Terms of Use  |  Copyright  |  Privacy
Copyright 2006-2015, FamousFix