Elvana Gjata

Occupation
Stili i muzikës së Elvanës përmban frymat R&B, Hip Hop dhe Pop. Por, Elvana siç është shprehur edhe vetë neper intervista , nuk ka një zhanër të konsoliduar, por gjithmonë me një larmi të ndryshme këngësh. Stili i tyre është i ndryshëm dhe secila ka projeksionin e vetë, duke mos krijuar kurrë përsëritje.Stili i muzikës së Elvanës përmban frymat R&B, Hip Hop dhe Pop. Por, Elvana siç është shprehur edhe ... Wikipedia
Age: 27
Nationality: Albanian
Claim to Fame: One line executive summary
Elvana Gjata
2,128
Photo Credit: Gresa88

 • Elvana Gjata
 • Elvana Gjata
 • Elvana Gjata
 • Elvana Gjata
 • Elvana Gjata
 • Elvana Gjata

Elvana Gjata Is A Member Of


Elvana Gjata Popularity

Fan Club


 • Feratis
 • ninna_angel
 • adelajde
 • duffyfan1
 • Besarta
 • Gresa88

Top Contributors

1.
6,445 points
2.
119 points
3.
30 points
4.
22 points
5.
5 points

Elvana Gjata Fans Also Viewed