Hasna Xhukici16,816Photo Credit: RnRchick

Hasna Xhukiçi (born April 13, 1988, Fier) is a fashion model and beauty queen from Albania. Wikipedia

Age: 26
Born: 13th April, 1988, Tiranë, Albania
Height: 5' 9" (175 cm)
Nationality: Albanian

view full details
Post a thought

Community

view all posts
Hasna XhukiciHasna Xhukici
view full chat window
2 comments
vilma - gjithmon kerkoj te reja per ty dhe me behet shum qefi per ty qe te sho gjithmon lart e me lart vazhdo keshtu zemer dhe dhe shijo cdo moment .te uroj suksese dhe sa me shum fat te puth fort (4 years ago)
Arjona - Je si yll zemer.....vazhdo ashtu sic di ti se ke per te ndricuar gjithmone.te uroj shume suksese.muaaa (5 years ago)

Top Contributors

Hasna Xhukici Popularity