Alban Skenderaj16,472Photo Credit: RnRchick

Alban Skënderaj (born April 20, 1982) is an Albanian singer. Wikipedia

Age: 32
Born: 20th April, 1982, Vlore, Albania
Height: Height Unknown
Nationality: Albanian

view full details
Post a thought

Alban Skenderaj has been romantically linked to:

View Past Relationships
powered by:
Alban Skenderaj dating history

Who can be romantically linked to Alban Skenderaj...and how closely?

(e.g. Alban Skenderaj)

(e.g. Kevin Bacon)

Community

Alban SkenderajAlban Skenderaj
view full chat window
5 comments
xhuli - alban je yll fare keshtu vazho (1 year ago)
endri - je klas fare keshtu vazhdo (4 years ago)
dennta - albann me te vertet je njeshh /// ke nje ze te embel dhe je shume i talentuar suksesee //// love yaaa (5 years ago)
denisa - alban te jesh nje kengetar me famen do te thote se ke ditur si te besh per vete mjaft njerez te cilet kane dhene mbeshtetjen ty dhe ne vitin 2008 i dhane mbeshtetje edhe miriamit je me ie miri (5 years ago)
denisa - je me i miri o yllbote shpresoj te kesh te gjithe te mirat e kesaj bote .Suksese dhe kujtoje perseri librazhdin por kete here me nje koncert madheshtor siç je ti i madh (5 years ago)

Top Contributors

Alban Skenderaj Popularity