Soni Malaj6,870Photo Credit: reni23

Age: 33
Born: 9th November, 1981, Tirana, Albania
Height: 5' 1" (155 cm)
Nationality: Albanian

view full details
Post a thought

Soni Malaj has been romantically linked to:

View Past Relationships
powered by:
Soni Malaj dating history

Who can be romantically linked to Soni Malaj...and how closely?

(e.g. Soni Malaj)

(e.g. Kevin Bacon)

Community

Soni MalajSoni Malaj
view full chat window
5 comments
Madekiss - Pss hahahah kjo osht gjugje e kom par disa her live (3 years ago)
mina - soni jeni e mbrekullueshme te dua shum (3 years ago)
anonime - mora vesht qe soni eshte fejuar me nje balerin hahha car numri eshte ky i fejuari hahah apo eshte fejuar qe tia bejn videoklipet (4 years ago)
adil - je shume modeste dhe kjo te ben te mrekullueshme (4 years ago)
ninna_angel - soni je shshshshshshsh e ZELECME por gjithmone pas Elvanes (5 years ago)

Top Contributors

Soni Malaj Popularity