Florian Mumajesi

+POST  EDIT
+BANNER 

About

More »
Florian Mumajesi Njihet si njeri prej kompozitoreve dhe kengetareve me te mire shqiptar .
Veprat e tij kan zgjuar interesim te madh tek publiku shqiptar por edhe tek ai i huaj.
Flori tani per tani eshte kompozitori me i kerkuar shqiptar .

Flori ka realizuuar shum hite dhe shum bashkpunime me shum kengetarr si : Getoar Selimi ; 2po2 ; Fuga ; Elvana gjata ; Luar ; Julka ; Orinda Huta ...etj .!

Disa prej kengeve me te njohura te tij si ne Kosove po ashtu edhe ne Shqiperi jan :
Crazy Girl ; Making Off ; Play Back ; Gjithmone ; Ste Fal ; Baby ; I ngjan Asaj ; e shum hite te tjera .!
Shumica pjer ketyre bashkpunime me kengetare si nga kosova po ashtu edhe nga shqiperia .!

Flori po ashtu Ka marre pjese ne :" Balkan Music Awards 2010 "!
Me hitin e tij shum te njohur "PlayBack" Duke e perfaqesuar shtetin e tij Shqiperin
Age: 30
Born: 15 March, 1985, Place of Birth
Height: Height unknown
Nationality: Albanian
Claim to Fame: One line executive summary

Dating History

2 Relationships »
We're not sure. If you know, please let send us a tip...

Lists

14 Lists »
Florian Mumajesi appears in the following lists:

FamousFix content is contributed and edited by our readers. You are most welcome to update, correct or add information to this page. Update Information
Florian Mumajesi

Main Details

Career

Media

Publicity

Community

Features

Do you like Florian Mumajesi?


6,085 views

Discuss

0 Threads »
Start a discussion about Florian Mumajesi. Register »
Follow the Florian Mumajesi Activity Feed

Top Contributors

See All »
Gresa88 Gresa88 508 points
RnRchick RnRchick 24 points
reni23 reni23 2 points
emirekryeziu emirekryeziu 1 point
Madekiss Madekiss 1 point
Would you like to contribute? Register »

Popularity


This website is part of the FamousFix entertainment community. By continuing past this page, and by your continued use of this site, you agree to be bound by and abide by the Terms of Use. Loaded in 0.12 secs.
Terms of Use  |  Copyright  |  Privacy
Copyright 2006-2015, FamousFix