Rozana Radi

+POST  EDIT
1 like ·
+BANNER 

About

More »
Ajo tashmë ka krijuar steriotipin e saj, si një vajzë pa komplekse që nuk e vret shumë mendjen se çfarë thonë apo mendojnë të tjerët.
Është aktore, këngëtare, autore tekstesh dhe ka një mijë interesa në jetë.

Mbi të gjitha i pëlqen të eksperimentojë pasi dihet, çdo gjë e re është e bukur.
Rozana Radi ka bërë bumin e rradhës me këngën “Fly” jo vetëm se kënga ishte shumë ritmke, tipike për një single vere, por edhe për faktin tjetër se Rozana me një look totalisht të ndryshuar, ngjante më seksi dhe më e bukur se asnjëherë tjetër. Ndërkohë kanë munguar lajmet nga jeta e saj private.

Tregonte shpesh në intervista që ishte vetëm prej shumë kohësh tashmë, që kur një lidhje e saj e cila zgjati jo pak, kishte marrë fund. Po me kë po shoqërohej Rozi?

Sa herë një djalë ishte në krah të saj, paparaci ynë nuk e kursente shkrepjen, ndërkohë që Rozana pohonte se nuk kishte asgjë më shumë se sa thjesht një miqësi. Po ky djali që po shihni në foto? ... View All »
Age: No data found
Born: Date of Birth, Place of Birth
Height: Height unknown
Nationality: Albanian
Claim to Fame: One line executive summary

Dating History

1 Relationship »
We're not sure. If you know, please let send us a tip...

Lists

9 Lists »
Rozana Radi appears in the following lists:

FamousFix content is contributed and edited by our readers. You are most welcome to update, correct or add information to this page. Update Information
Rozana Radi

Main Details

Career

Media

Publicity

Community

Features

Do you like Rozana Radi?


10,158 views

Discuss

0 Threads »
Start a discussion about Rozana Radi. Register »
Follow the Rozana Radi Activity Feed

Top Contributors

See All »
Gresa88 Gresa88 205 points
RnRchick RnRchick 11 points
breakingb breakingb 1 point
unknown 0 points
Would you like to contribute? Register »

Popularity


This website is part of the FamousFix entertainment community. By continuing past this page, and by your continued use of this site, you agree to be bound by and abide by the Terms of Use. Loaded in 0.14 secs.
Terms of Use  |  Copyright  |  Privacy
Copyright 2006-2015, FamousFix