Gold Ag

+POST  EDIT
6 comments · Like
+BANNER 

About

More »
Arian Agushi (Gold AG) ka kaluar 10 vjet të fëmijërisë në Preshevë, pra në vendlindjen e babait, gjysh*t, stërgjysh*t e tij. Ka jetuar dhe është rritur si çdo fëmijë tjetër shqiptar i asaj ane. Babai i tij vdiq kur i kishte 6 vjet dhe që atëherë e deri tash jeton me nënën e tij, të cilën e ka gjënë më të shtrenjtë në botë. Arian Agushi i njohur si Gold AG karierën e tij e filloi si 13 vjeqar, ai shkollën fillore e ka filluar në Preshevë, ndërsa në vitin 1997 kur u shpërngul në Prishtinë për të jetuar e vazhdoi këtu nga klasa V në shkollën fillore Hasan Prishtina ku dhe e mbaroi, pastaj u regjistrua në shkollën e mesme elektroteknike. Emri Gold AG është i përbër nga Arian (Gold-eng) + AGushi = Gold AG. Në vitin 2000 e bëri këngën e 1 këndoi 6 herë për Preshevën , Gold AG në cdo këngë të tij ai fol vetëm realitetin, këngët ai i inqizon në studion e Andin Randobraves dhe Faton Dolakut. Gold AG repin e solli në Preshevë prej kur që vathët e Gold Ag's i pengonin shumë njerëzve dhe i thonin ... View All »
Age: 29
Born: 28 July, 1986, Place of Birth
Height: Height unknown
Nationality: Kosovar
Claim to Fame: One line executive summary

Lists

10 Lists »
Gold Ag appears in the following lists:

FamousFix content is contributed and edited by our readers. You are most welcome to update, correct or add information to this page. Update Information
Gold Ag

Main Details

Career

Media

Publicity

Community

Features

Do you like Gold Ag?


14,378 views

Discuss

0 Threads »
Start a discussion about Gold Ag. Register »
Follow the Gold Ag Activity Feed

Top Contributors

See All »
Gresa88 Gresa88 462 points
Queenoftab Queenoftab 157 points
unknown 0 points
Would you like to contribute? Register »

Popularity


This website is part of the FamousFix entertainment community. By continuing past this page, and by your continued use of this site, you agree to be bound by and abide by the Terms of Use. Loaded in 0.08 secs.
Terms of Use  |  Copyright  |  Privacy
Copyright 2006-2015, FamousFix