Besnik Caka

+POST  EDIT
Like
+BANNER 

About

More »
NRG Band u themelua gjatë vitit 2000 nga tre vëllezërit - Qaka, me bashkangjitjen e Besnikut (vokal dhe tupana) dy vëllezërve të tij, Arbenit (gitarë) dhe Metit(bas), që të dy deri atëherë, anëtarë të ish grupit Dora D’Istria.
Arbeni e Meti si Dora D’istria, në vitet 1992-93, u paraqiten në disa rock festivale me disa shokë muzicientë, si Boom Festivali – në Mitrovicë, dhe Rock Festivali – në Pejë. Në vitin 1996 ata realizuan inçizimin e parë – “Funk-in t’a dëgjojmë”, në studion e mirënjohur të kohës “Positive Enertainment” të Enis Preshevës, por për fat të keq për shkak të rrethanave të atëhershme – ky inçizim nuk arrijti deri te auditoriumi. Pas kësaj pason një periudhë e bashkëpunimit me disa bende tjera.

Në formacionin e ri, NRG Band, që nga viti 2000, përveq që performoi nëpër shumë klube anëkënd Kosovës e të trojeve tjera shqiptare, u paraqit edhe në disa festivale, si: BBC (Rritëm e Pop) në Tiranë ... View All »
Age: No data found
Born: Date of Birth, Place of Birth
Height: Height unknown
Nationality: Kosovar
Claim to Fame: One line executive summary

Lists

5 Lists »
Besnik Caka appears in the following lists:

FamousFix content is contributed and edited by our readers. You are most welcome to update, correct or add information to this page. Update Information
Besnik Caka

Main Details

Career

Media

Publicity

Community

Features

Do you like Besnik Caka?


452 views

Discuss

0 Threads »
Start a discussion about Besnik Caka. Register »
Follow the Besnik Caka Activity Feed

Top Contributors

See All »
Gresa88 Gresa88 85 points
RnRchick RnRchick 1 point
unknown 0 points
Would you like to contribute? Register »

Popularity


This website is part of the FamousFix entertainment community. By continuing past this page, and by your continued use of this site, you agree to be bound by and abide by the Terms of Use. Loaded in 0.11 secs.
Terms of Use  |  Copyright  |  Privacy
Copyright 2006-2015, FamousFix